11.9. 2023
| O firmě

Výstavba nového logistického centra: Další krok vpřed

Jelikož se stále rozrůstáme a postupně expandujeme na nové trhy, začaly nám být naše stávající prostory malé. Rozhodli jsme se proto pro výstavbu nového logistického centra, které nám pomůže ke zkvalitnění služeb pro B2B i B2C zákazníky z celé Evropy.
O firmě
Výstavba nového logistického centra: Další krok vpřed

Proč potřebujeme další skladovací prostory?

Vzhledem k rostoucím objemům B2B i B2C objednávek a plánům rozšiřovat působení našich e-shopů do zahraničí přestávají naše aktuální skladové kapacity stačit. 15. srpna 2023 jsme proto ve spolupráci s firmou ESOX oficiálně zahájili výstavbu nového sídla firmy a logistického centra ve Šlapanicích.

Moderní vybavení a navýšení skladové kapacity

Rozloha budovy bude 10.000 m². Pro porovnání stávající sklad ve Šlapanicích má 5200 m², což je polovina.

Budova a její vybavení bude odpovídat nejmodernějším standardům. Výstavba by měla trvat přibližně rok, což znamená, že příští zimní sezónu už budeme odbavovat komplet ze Šlapanic.


Všichni pod jednou střechou

Díky výrazně větší skladovací kapacitě a modernímu společnému zázemí budeme efektivněji kráčet mezi celoevropskou špičku v oblasti pneumatik. Tímto krokem také dostaneme většinu našich zaměstnanců pod jednu střechu, od čehož si slibujeme nejen větší efektivitu práce, ale také zlepšení týmové atmosféry.

Moderní pracovní prostředí a motivace pro zaměstnance

Věříme, že nové logistické centrum nebude jen o změně lokality o pár km na jih, ale bude vítaným krokem i pro naše zaměstnance. 


Chceme totiž našim pracovníkům zařídit moderní pracovní prostředí, ve kterém se budeme všichni cítit dobře. Jsme totiž přesvědčeni, že spokojenost našich zákazníků začíná spokojenými a motivovanými zaměstnanci.


Dále by vás mohlo zajímat: